Ungdomsbedrifter på Vardafjell

I år har Vardafjell hele 7 forskjellige ungdomsbedrifter. 

Bedriftene er en del av faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1, og en bedrift er i 3MK Mediefag. Det å drive ungdomsbedrift er en utrolig god måte å lære bedriftsutvikling i praksis. 

Elevene har selv ideene til produkt og tjenester. Læreren i faget har hatt ungdomsbedrifter i nesten 20 år  - og vant også pris for Årets Entreprenørskapslærer i Rogaland i 2023

 

Her er oversikt over bedriftene vi har 23/24 på Vardafjell vgs

Dolor UB – har som mål å få laget en migrene lue – som består av massasje og kjøle/varme element. Prototypen er klar. Dolor UB vant boost midler i pitch konkurranse i høst – for beste ide og konsept. 

Garasjebrus UB – lager energivann, som er et karbonert vann med koffein og herlig duft av Hardangereple. De tar opp bestillinger nå. 

Diverse UB – lager arrangement for folk på Haugalandet. Det første arrangementet er ett loppemarked i Vardafjellhallen 3. februar. Se facebooksiden til bedriften for mer informasjon. 

Innovate West UB: Designer og produserer diverse skilt. De bruker laserbrenner til å gravere, så her kan du for eksempel bestille deg postkaseskilt eller husnummer skilt. 

Bland UB – produserer saft av frukt som butikker må kaste. 

Clean Case UB – produserer 3D printa mobildeksler on demand. Her kan du få ditt eget navn eller bedriftsnavn på mobildekselet! De tar opp bestillinger nå. 

Skogøy og Kvale Medieproduksjon UB (SKM UB)  - lager medieprodukter, film, foto og grafisk. 

Søk opp bedriftene på facebook og instagram – da finner du kontaktinformasjon.