Bussjåførstreik i Rogaland fra lørdag 26. september.

Streiken blant bussjåførene fører til at ingen busser kjører i Rogaland. Det innebærer også at det hovedsakelig blir digital undervisning via digitale plattformer under streikeperioden.

Streiken vil berøre all kollektivtrafikk i Rogaland, og gjøre det vanskelig for elever og medarbeidere å komme seg til skolen.

For informasjon om konsekvenser for kollektivtrafikken, følg med på www.kolumbus.no

Slik blir skolehverdagen ved en eventuell streik

Undervisningen ved de fylkeskommunale videregående skolene blir som hovedregel digital.

• Elever får undervisning digitalt. Det blir ikke ordinær undervisning på skolen.

• Elever som ønsker, kan komme og følge den digitale undervisningen i lokaler på skolen. Husk at du må følge gjeldende smittevernregler.

• Medarbeidere kan undervise digitalt fra hjemmekontor. De som har behov/ønsker kan bruke egne arbeidsrom på skolen.

For Vardafjell vgs innebærer dette:

• Undervisningen foregår hovedsakelig digitalt via Teams eller Itslearning. Det er viktig å følge med på beskjeder som blir gitt på elevinfo og fra faglærerne. Noen vurderingssituasjoner kan gjennomføres fysisk for elever som kan komme seg på skolen.
  • Lærerne kan gjennomføre undervisningen hjemmefra dersom det er mest hensiktsmessig.
  • Elever kan motta undervisning hjemme, eller komme på skolen og følge den digitale undervisningen.
  • Hvis elevene mottar undervisning hjemme, må de sørge for å ha skolebøkene tilgjengelig.

Fravær

• Fravær fra undervisningen blir registrert, men kommer ikke på vitnemålet.

Vi ber alle skoleelever om å holde seg oppdatert på situasjonen ved å følge med på nettsiden til Kolumbus, www.kolumbus.no, i sosiale medier og skolens nettsider.

Dersom streiken avsluttes, vil undervisningen gå som normalt.