Åpent hus tirsdag 30.01 kl 18-20

Vardafjell videregående skole inviterer alle 10.-klassinger og foresatte til Åpent hus tirsdag 30. januar fra kl. 18-20. Vg1-elever som vil ha mer informasjon om IB er også hjertelig velkommen. Dette er en flott mulighet til å se hva vår skole kan tilby deg som elev!

Det vil foregå aktiviteter for læring på noen av klasserommene våre, og i tillegg vil det være ulike stands i kantineområdet der du kan finne ut mer om studietid, IB, Internasjonal klasse på Vg1, Forskningsklassen, de ulike matematikkfagene du kan velge mellom, aktiviteter knyttet til elevrådet, Vardafjell-lekene, Future Living og alle programfagene du kan velge hos oss. Mediaklassene viser i tillegg frem en del av det de arbeider med i løpet av et skoleår.

Både elever, lærere, rådgiverne og ledergruppen vil være til stede for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Det blir enkel bevertning, med servering av kaffe og vafler.

Vi gleder oss til å møte deg, og håper vi også sees første skoledag til høsten! Velkommen!